Rehabilitació integral d’edificis

Grup Contracta realitzà rehabilitacions integrals d’edificis respectant la part estructural. En cas de tindré alguna afectació estructural o patologia som una empresa referent en el sector i els 25 anys d’experiència ens avalen. Dintre del nostre grup existeix la societat Gestió d’Obres que en tot moment ens donarà suport enginyeria i arquitectura.

Façanes

Les principals obres del Grup CONTRACTA en els seu inicis van ser la rehabilitació i restauració en les façanes, evolvent d’edificis i les cobertes mantenint els seus materials originals i tenint en compte les noves normatives. També oferim la nostre enginyeria del grup per la realització del ITE segons el real decret. Oferim financiació en la execució del projecte.

Patologies en edificis i reforços estructurals

Som especialistes en la realització de rehabilitacions en edificis amb patologies deficients i adaptant-los a les noves necessitats. El grup ha realitzat obres emblemàtiques pioneres en la rehabilitació, per la seva complexitat i per la solució empleada al resoldre problemes colaterals propis de la construcció.

obra nueva

Obres Noves

Grup Contracta realitza obres noves residencials (unifamiliars i plurifamiliars), hotels, oficines i equipaments. En aquests tipologia d’obra el nostre objectiu es la qualitat i sobre tot la responsabilitat en la bona execució.

Retail

Coneixem la demanda de mercat i dels nostre clients, per aquest motiu els nostre tècnics de producció realitzant les obres prioritzant el temps de execució en les obres i els seus acabats. Cada tècnic té assignats una cartera de clients per la seva execució rapida i sense interrupcions com també respectant la memòria de qualitat.

industria

Industria

Disposem d’un departament específic especialitat en el manteniment correctiu i la obra nova amb el requeriment i la singularitat en els diferents sectors de la industria.

Segells de qualitat

REA
Gremi
7
ACE
RIME
Assessorament
Assessorament 100% personalitzat
Pressupostos
Pressupostos sense compromís
Subvencions
Informació i tramitació de subvencions

Truca al 93 634 51 90 o escriu-nos un email a comercial@contracta.net

Tecnologia en la construció